Имам странен проблем вчера патувах и още като тръгнах ми светна лампата на инжекторите, забелязах че перката сработи още докато колата беше студена ,перката постоянно се включва и изключва ,колата държи 90 градуса (малко преди 90) ми стои стрелката ,когато се включи перката светва лампата на инжекторите на таблото спира перката лампата угасва ,не гори повече от нормалното не прекъсва всичко останало си е наред освен перката и лампата на инжекторите . Някой с подобен проблем ?
Известие
Collapse
No announcement yet.
Проблем с перката 156 1.8
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от syrdjon Покажи съобщениеИмам странен проблем вчера патувах и още като тръгнах ми светна лампата на инжекторите, забелязах че перката сработи още докато колата беше студена ,перката постоянно се включва и изключва ,колата държи 90 градуса (малко преди 90) ми стои стрелката ,когато се включи перката светва лампата на инжекторите на таблото спира перката лампата угасва ,не гори повече от нормалното не прекъсва всичко останало си е наред освен перката и лампата на инжекторите . Някой с подобен проблем ?
-
-
Вероятно прекъсва датчикът за температурата. Намира се на термостата, в случай, че е сдвоен. Почисти му буксата. Има и модификации с несдвоен датчик. Тогава единият се намира на термостата а другият - на главата.
Това дали датчикът е сдвоен или не, се познава по броя пинове на този на термостата. Ако е с 3 пина, значи е сдвоен и няма друг. Ако е с 2 пина, значи има и такъв на главата.Last edited by ecotronic; d.m.y г., 12:10.
159 1.8 MPI
166 2.0 TS (ex)
Comment
-
Първоначално публикувано от ecotronic Покажи съобщениеВероятно прекъсва датчикът за температурата. Намира се на термостата. Почисти му буксата.
Може да е друго, макар, че го откачих за кратко и не карах колата. Вентилатора въртеше като луд 😜Не всички, които се скитат, са изгубени.
Comment
-
Първоначално публикувано от lordliness Покажи съобщениеАз моя го откачах скоро за проба, но чека не светна.
Може да е друго, макар, че го откачих за кратко и не карах колата. Вентилатора въртеше като луд 😜
159 1.8 MPI
166 2.0 TS (ex)
Comment
-
Първоначално публикувано от lordliness Покажи съобщениеАз моя го откачах скоро за проба, но чека не светна.
Може да е друго, макар, че го откачих за кратко и не карах колата. Вентилато въртеше като луд 😜
А колкото до описаното от теб, чекът може да не е светнал, но как си сигурен, че не ти е набил грешка. Не всяка грешка пали чека
Comment
-
Първоначално публикувано от Alex_26 Покажи съобщениеИзявинявай, че ще го кажа, но доскоро ти ме нападаше за неграмотност. Ама кога се пише пълен член въобще не ти е ясно. Не само в този пост си така
А колкото до описаното от теб, чекът може да не е светнал, но как си сигурен, че не ти е набил грешка. Не всяка грешка пали чека
А пълния член си го заври отзадНе всички, които се скитат, са изгубени.
Comment
-
-
Comment